Ik ben een leverancier van Novades

Explosion

Onze unieke plek in de keten

Wij voegen waarde toe aan reststromen uit de food en verwerken deze tot hoogwaardige ingrediënten voor de diervoederindustrie. Dankzij deze unieke werkwijze zijn wij dé schakel tussen food en feed. Wij geven de diervoederindustrie toegang tot de grondstoffenmarkt en de voedingsmiddelenindustrie toegang tot een nieuwe afzetmarkt. Wij vormen voor zowel onze leveranciers als voor onze klanten dus geen concurrentie.

Leverancier

Wat uw vraag ook is, wij hebben de oplossing.

Hoe vind ik een optimale opbrengst voor mijn reststroom?

Wij garanderen afname van iedere grondstoffen reststroom. Dit doen wij snel, direct en tegen een marktconforme – of zelfs meestal betere – prijs.

Hoe weet ik zeker dat mijn grondstof uit de keten verdwijnt?

Wij geven u de garantie dat uw grondstoffen veilig en verantwoord uit de menselijke consumptieketen verdwijnen. Wij bieden volledige traceerbaarheid door middel van geavanceerde software, tot vele jaren na verwerking van de grondstoffen.

Waarom zaken doen met Novades?

U kiest voor de zekerheid van gegarandeerde afname en verwerking. Uw grondstoffen verdwijnen uit de keten voor humane consumptie en worden op een veilige, verantwoorde en volledig traceerbare manier verwerkt tot ingrediënten voor de diervoedingsindustrie. Door de keten in te korten verwaarden wij de grondstoffen optimaal.

Biedt hier uw grondstoffen aan

Optimale verwaarding
100% traceability van grondstoffen
Gegarandeerde verwerking van het product

MaartenCommercial Director

Contact opnemen

Let's connect