Ik ben een klant van Novades

Explosion

Waarom kiest u voor Novades?

Onze unieke manier van werken betekent dat wij altijd in staat zijn om de ideale mix van ingrediënten te creëren. Samen met u ontwikkelen wij een maatwerkoplossing die perfect past bij uw wensen, toepassingen en ambities op het gebied van groei en gezondheid van dieren.

Klanten

Wat uw vraag ook is, wij hebben de oplossing.

Hoe kan ik mijn productieprocessen optimaliseren?

Door slimme combinaties te maken van grondstoffen in de recepturen, kunnen wij innovatieve ingrediënten leveren die u meer flexibiliteit en toepassingsmogelijkheden opleveren. Zo helpen wij u uw processen te optimaliseren.

Hoe kan ik slimmer inkopen?

Door gebruik te maken van de wereldwijde inkoopkracht van Novades. Wij monitoren 24/7 de verschillende grondstofmarkten en ontwikkelen op basis daarvan korte- en langetermijn inkoopstrategieën. En daar plukt u de vruchten van!

Kies voor kennis, ervaring en creativiteit

Met onze creatieve en vernieuwende werkwijze bieden wij zowel leveranciers als afnemers mogelijkheden die voorheen onbereikbaar waren. Via ons wijdvertakte netwerk staan wij continu in directe verbinding met alle grote spelers in de food- én diervoederindustrie. Wij volgen de macro-economische ontwikkelingen op de voet, evenals alles wat invloed kan hebben op de markt. Al die factoren nemen wij mee bij het ontwikkelen van slimme inkoopstrategieën en innovatieve ingrediënten.

Laat ons uw ideale samenstelling weten

Sourcing partner
Neutraal
Creëeren optimal productieproces

MaartenCommercial Director

Contact opnemen

Let's connect