Waarom is Novades uniek?

Explosion

Onze filosofie

Bij Novades denken wij in kansen. Met een team van getalenteerde professionals voegen wij nieuwe waarde toe aan grondstoffen die hun oorspronkelijke bestemming verloren hebben. Door onze flexibiliteit, creativiteit en exceptionele mengvaardigheden kunnen we iedere grondstof omtoveren tot een hoogwaardig, scherp geprijsd maatwerkproduct.

Over ons

Onze expertise

Onze oprichter Henry Jonker leerde de foodwereld kennen bij het familiebedrijf. Hij ontdekte daar dat de diervoederindustrie moeite heeft met afwijkende grondstoffen. En dat terwijl producenten in de voedingsmiddelenindustrie een bestemming zochten voor grondstoffen die hun oorspronkelijke bestemming verloren hadden. Daarom richtte hij Novades op.

Bij Novades bieden we een oplossing voor dergelijke afwijkende grondstoffen. Voor onze leveranciers laten wij die gegarandeerd en volledig traceerbaar uit de keten verdwijnen.
Voor onze afnemers bieden wij innovatieve, volledig op maat gemaakte ingrediƫnten. Bovendien garanderen wij neutraliteit; wij leveren niet aan de eindgebruiker.

Wat je ook kwijt wilt, wij vinden er een bestemming voor. Wat je ook nodig hebt, wij maken het.

Henry

Founder

Over ons

Onze belofte

We kennen de markt

Wij staan 24/7 in verbinding met alle relevante spelers, zowel in de food- en feed-industrie als daarbuiten. Ons internationale netwerk is zeer breed en onze specialisten hebben diepgaande kennis van zaken. Wij monitoren continu de markt en zitten bovenop alle ontwikkelingen. Al die kennis en inzichten vertalen wij naar flexibele en creatieve producten. Onze belofte is daarom even helder als direct: wij kunnen alles maken, en dat altijd tegen een zeer scherpe prijs.

Meer weten? Neem direct contact op.

Onze collega's

Aan het werk

HenryFounder

Contact opnemen

Let's connect