Wat doet Novades?

Novades staat voor nieuwe bestemming

Wij zijn dé schakel tussen food- en feed-industrie. Wij creëren een nieuwe bestemming voor grondstoffen die in de foodindustrie hun oorspronkelijke bestemming verloren hebben. Dit doen wij door deze grondstoffen te verwerken tot hoogwaardige en innovatieve ingrediënten voor de feed-industrie.

Stap 1

Collectie grond-stoffen

Wat de grondstoffen ook zijn, wij nemen ze af en garanderen een veilige en volledig traceerbare verwerking ervan. Wij ontzorgen onze leveranciers volledig, dus vanzelfsprekend verzorgen wij ook het hele logistieke proces.

Stap 2

Ingangs-controle grond-stoffen

Na collectie volgt een zeer uitgebreide ingangscontrole van de grondstoffen. Wij nemen labmonsters, testen de microbiologische, nutritionele en organoleptische waarden en onderzoeken alle fysieke eigenschappen. Zo krijgen wij een compleet beeld van alle mogelijke toepassingen.

Wat je ook nodig hebt, wij maken het voor je. Snel en met plezier. Novades. Ambitie creëert waarde.

Henry

Founder

Stap 3

Productie ingrediënten

Vervolgens verwerken we de geteste grondstoffen tot hoogwaardige ingredienten, volledig naar wens van onze afnemers. De recepturen zijn en blijven dus altijd eigendom van onze klanten.

Stap 4

Maatwerk levering

Veiligheid en traceerbaarheid zijn in ons werk vanzelfsprekend. Wij verzorgen alle benodigde documentatie bij onze ingrediënten en natuurlijk verzorgen wij de logistiek naar onze afnemers.

Wij laten niets aan het toeval over.

Uw grondstoffen aan ons leveren of uw ingrediënten door ons laten produceren levert u zekerheid, traceerbaarheid, innovatieve oplossingen en de scherpst mogelijk prijs op.

Gegarandeerde afname en traceerbare verwerking van uw grondstoffen
Betere inkoop & optimaler proces
Toegang tot bronnen waartoe u zelf geen toegang hebt