Maak kennis met onze collega Ilona

WE ZIJN WEDEROM BLIJ DAT WE EEN WAARDEVOLLE TOEVOEGING AAN ONS TEAM MOGEN VERWELKOMEN. WE GRIJPEN DEZE GELEGENHEID GRAAG AAN OM DEZE TOPPER AAN JULLIE VOOR TE STELLEN.

NEEM EVEN DE TIJD OM WAT MEER TE ONTDEKKEN OVER ONZE NIEUWSTE TEAMGENOOT: ILONA!

Hey Ilona, inmiddels ben je een aantal weken deel van ons team. Hoe waren de eerste weken voor jou?
“Hectisch, maar de tijd vloog voorbij. Er kwam veel nieuwe informatie en veel nieuwe gezichten op me af. Het kostte even tijd om de complexe processen en iedereen te leren kennen, maar elke dag leer ik meer en wordt het steeds leuker om zelf oplossingen te vinden en daaraan bij te dragen.”

Kan je iets meer vertellen over waar je je mee gaat bezig houden?
“Ik ben nu nog erg bezig met de dagelijkse taken onder de knie te krijgen, zoals de in- en uitslagen van producten, de productieplanning en daarbij komende verbeterprojecten. Op den duur gaan we kijken hoe we de verantwoordelijkheden het best kunnen verdelen binnen ons team van drie.” ๐Ÿ’ช

Hoe kwam je met Novades in aanraking?
“Via LinkedIn! Het solliciteren ging heel gemakkelijk en de volgende dag kreeg ik al reactie.”

Wat sprak je aan in Novades, waardoor je gemotiveerd was om hier te werken?
“Naast de boeiende visie van het bedrijf, werd ik heel warm ontvangen. Ik had het gevoel dat er echt een team is, dat de ambitie heeft om er met z’n allen voor te gaan. Daarnaast sprak de potentie om zelfย  mee te kunnen groeien met dit jonge en vooruitstrevende bedrijf me enorm aan.” ๐Ÿคฉ

Je bent nu 1,5 maand onderdeel van het Novades team. Heb je al een aantal wow-momentjes gehad hier?
“In de eerste plaats was het laboratorium echt een wow-moment voor mij. Ik heb een ochtendje kunnen meekijken en helpen bij het nemen van monsters, en vervolgens werden deze in ons eigen lab geanalyseerd. Het was interessant om te zien hoe de kwaliteitstesten worden uitgevoerd en om het productieproces van dichtbij te ervaren. Ten tweede had ik in het eigen magazijn in Nijkerk een wow-moment. Dit was mijn eerste kennismaking met de producten, en het was interessant om te zien in welke vormen deze producten binnenkomen. Oh ja, en een derde wow-gevoel zijn de lunches hier bij Novades. Elke dag zo’n gezonde, lekkere salade vind je niet snel ergens anders, denk ik.”

Wat goed om te horen! Nu zijn we nog wel benieuwd naar iets meer over jou, buiten het kantoor om… Kan je nog iets leuks over jezelf delen met ons?
“Ik draag graag mijn fruitsokken! ๐Ÿ“ Waar ik dan minder van houd, om in de fruithoek te blijven, is het pellen van mandarijnen. Vreselijk! Waar ik wel van houd zijn mijn katten, ik woon samen met mijn vriend en onze twee katten in Utrecht.” ๐Ÿˆ

 

Ilona, supply chain planner

Contact opnemen

Let's connect