Maak kennis met onze collega Geert

We zijn wederom blij dat we een waardevolle toevoeging aan ons team mogen verwelkomen. We stellen deze topper graag aan jullie voor.
Neem even de tijd om wat meer te ontdekken over onze nieuwste teamgenoot: Geert!

Hi Geert, leuk dat je deel uitmaakt van ons team! Kan je iets meer vertellen over je verantwoordelijkheden bij Novades?
“Dat kan ik zeker. Waar ik me mee bezig zal houden is besturen van een schaalbare operatie die in de enorme groei-ambities van Novades kan voorzien. Daarnaast zorgen voor transparantie en proces-kwaliteit in onze keten, zodat we van de meest uiteenlopende grondstoffen, de beste producten voor onze klanten kunnen maken.”

Dat klinkt als een mooie verantwoordelijkheid! Hoe kwam je met Novades in aanraking?
“Een gedeeld contact van Novades en mij benaderde me. Ik ken hem van een bedrijf waar ik hiervoor gewerkt heb. Zodoende ben ik met jullie in contact gekomen.”

Aha, een klein wereldje. Wat heeft je gemotiveerd om bij Novades te komen werken?
“Ten eerste de lange termijn strategie, gericht op circulariteit. Ik vind het heel gaaf hoe Novades van iets wat anderen afschrijven, weer een waardevol product maakt. Daarnaast krijg ik veel energie van het compacte en hechte team van Novades, dat vol energie de markt op z’n kop zet.” 🚀

Leuk om te horen dat jij dat ook zo ervaart. Hoe zou je je eerste weken bij Novades omschrijven?
“Dynamisch, met veel nieuwe indrukken in een voor mij totaal nieuwe omgeving. Ik ben warm onthaald bij zowel Novades als onze partners, dus dat biedt een heel mooie basis voor de komende jaren!”

Heb je al ‘wow-momenten’ bij Novades meegemaakt?
“Ja ik heb al bij een aantal momenten een ‘wow-gevoel’ gehad! Sowieso mijn poederdouche bij het samplen. En ook toen ik een introductie van de Optimizer (Novades internal software optimization system, red.) kreeg en daar de potentie van zag. En ten slotte het onwijs gezellige kerstfeest, dat was echt een fantastische binnenkomer!” 🥳

Bedankt dat je dit met ons wilde delen! Maar nu zijn we als laatst wel heel benieuwd, wat zijn nou drie weetjes over jou die wij ook echt moeten weten?
“Uhm, even denken hoor. Het eerste is dat ik sinds afgelopen zomer trompet ben gaan spelen. Je bent nooit te oud om te leren, toch? Oh ja, en daarnaast heb ik een zwak voor “dirty jobs”, ik heb toen ik in Zweden woonde, in de Zweedse koud een baan gehad als maaltijdbezorger per fiets. En als laatste, ik ben zo stijf, dat ik het heel vervelend vind om bijvoorbeeld in kleermakerszit te zitten, of lange tijd op m’n hurken. Echt een drama…”😭

Geert, Director Operations

Contact opnemen

Let's connect